Ολυμπιακοσ Παοκ 1-2 - Το κύπελλο στον παοκ στο 90΄.

Ολυμπιακοσ Παοκ 1-2 - Το κύπελλο στον παοκ στο 90΄.. Του παναγιώτη μαυρίδη mavridis@makthes.gr ήταν μία μαγική βραδιά για τους. Το κύπελλο επέστρεψε στη βάση του. Πλήρωσαν τα αμυντικά τους λάθη οι ερυθρόλευκοι και την αστοχία. Στο 26' ο σφιντέρκσι μετά από κεφαλιά πάσα του ουάρντα, σημάδεψε με το κεφάλι το οριζόντιο δοκάρι του σα, με τον παοκ να μεταφέρει πιο ψηλά την πίεσή του στην μπάλα. Το κύπελλο στον παοκ στο 90΄.

Πλήρωσαν τα αμυντικά τους λάθη οι ερυθρόλευκοι και την αστοχία. Μετά το 46ο πρωτάθλημα, ο θρύλος θέλει πολύ και το 29ο κύπελλο για να κλείσει ιδανικά τη σεζόν. Ο παοκ νίκησε τον ολυμπιακό στο οακα και αναδείχθηκε κυπελλούχος ελλάδος για το 2021. Ο αντελίνο βιεϊρίνια άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο μέρος, ενώ στο 50′ ο εμβιλά ισοφάρισε το ματς. Πλέον η ομάδα μας στρέφει το βλέμμα της στον αγώνα του σαββάτου με τον πασ γιάννινα.

Fantastiko Gkol Toy Fakoynto Pereira Sto Olympiakos Paok 1 2 Olympiakos Paok 1 2 Youtube
Fantastiko Gkol Toy Fakoynto Pereira Sto Olympiakos Paok 1 2 Olympiakos Paok 1 2 Youtube from i.ytimg.com
Οι ασπρόμαυροι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του βιεϊρίνια και οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν με τον εμβιλά. Μετά το 46ο πρωτάθλημα, ο θρύλος θέλει πολύ και το 29ο κύπελλο για να κλείσει ιδανικά τη σεζόν. Ο αντελίνο βιεϊρίνια άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο μέρος, ενώ στο 50′ ο εμβιλά ισοφάρισε το ματς. Τηλεοπτικά από cosmote sport 1. Ολυμπιακός και παοκ διεκδικούν απόψε στο οακα το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας ποδοσφαίρου στον τελικό. «ο τελικός κρίθηκε στο γεγονός. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικεφάλος (vid) από newsroom. Κυρίαρχος ο θρύλος, τυχερός ο παοκ.

Του παναγιώτη μαυρίδη mavridis@makthes.gr ήταν μία μαγική βραδιά για τους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο κρμέντσικ που σκόραρε στην εκπνοή. Ολυμπιακός και παοκ διεκδικούν απόψε στο οακα το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας ποδοσφαίρου στον τελικό. Ο αντελίνο βιεϊρίνια άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο μέρος, ενώ στο 50′ ο εμβιλά ισοφάρισε το ματς. Πλέον η ομάδα μας στρέφει το βλέμμα της στον αγώνα του σαββάτου με τον πασ γιάννινα. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικεφάλος (vid) από newsroom. Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να. Πρόωρα ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου. Κυπελλούχος ελλάδας για το 2021 αναδείχθηκε ο «δικέφαλος του βορρά» με «χρυσό» σκόρερ τον μίκαελ κρμέντσικ στην… εκπνοή. Πλήρωσαν τα αμυντικά τους λάθη οι ερυθρόλευκοι και την αστοχία. Τηλεοπτικά από cosmote sport 1. «ο τελικός κρίθηκε στο γεγονός. Το κύπελλο στον παοκ στο 90΄. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος με γκολ του κρμέντσικ στο 90'.

Οι ασπρόμαυροι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του βιεϊρίνια και οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν με τον εμβιλά. Μετά το 46ο πρωτάθλημα, ο θρύλος θέλει πολύ και το 29ο κύπελλο για να κλείσει ιδανικά τη σεζόν. Το κύπελλο ξανά στον πύργο το λευκό! Ολυμπιακός και παοκ διεκδικούν απόψε στο οακα το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας ποδοσφαίρου στον τελικό. Το κύπελλο επέστρεψε στη βάση του.

Olympiakos Paok 1 2 90
Olympiakos Paok 1 2 90 from media.enikos.gr
Πλέον η ομάδα μας στρέφει το βλέμμα της στον αγώνα του σαββάτου με τον πασ γιάννινα. Tα highlights του τελικού (βιντεο) sports. «ο τελικός κρίθηκε στο γεγονός. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος με γκολ του κρμέντσικ στο 90'. Σε ένα αν μη τι άλλο απολαυστικό τελικό κυπέλλου, οι θεσσαλονικείς βγήκαν νικητές με ένα γκολ στην εκπνοή. Ο ολυμπιακός ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του τελικού, αλλά η είσοδος του κρμέντσικ στο 80' άλλαξε τις ισορροπίες και ο παοκ κατέκτησε το κύπελλο με γκολ του τσέχου στο φινάλε. Action images press agency/χουζουρησ μαρκοσ. Το κύπελλο επέστρεψε στη βάση του.

Πλέον η ομάδα μας στρέφει το βλέμμα της στον αγώνα του σαββάτου με τον πασ γιάννινα.

Ο παοκ ήταν ο μεγάλος νικητής του κυπέλλου ελλάδας. Το κύπελλο στον παοκ στο 90΄. «ο τελικός κρίθηκε στο γεγονός. Ο παοκ νίκησε τον ολυμπιακό στο οακα και αναδείχθηκε κυπελλούχος ελλάδος για το 2021. Κυπελλούχος ελλάδας για το 2021 αναδείχθηκε ο «δικέφαλος του βορρά» με «χρυσό» σκόρερ τον μίκαελ κρμέντσικ στην… εκπνοή. Action images press agency/χουζουρησ μαρκοσ. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος με γκολ του κρμέντσικ στο 90'. Πλέον η ομάδα μας στρέφει το βλέμμα της στον αγώνα του σαββάτου με τον πασ γιάννινα. Ο αντελίνο βιεϊρίνια άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο μέρος, ενώ στο 50′ ο εμβιλά ισοφάρισε το ματς. Το κύπελλο επέστρεψε στη βάση του. Μετά το 46ο πρωτάθλημα, ο θρύλος θέλει πολύ και το 29ο κύπελλο για να κλείσει ιδανικά τη σεζόν. Οι ασπρόμαυροι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του βιεϊρίνια και οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν με τον εμβιλά. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο κρμέντσικ που σκόραρε στην εκπνοή.

Το κύπελλο ξανά στον πύργο το λευκό! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο κρμέντσικ που σκόραρε στην εκπνοή. Tα highlights του τελικού (βιντεο) sports. Οι ασπρόμαυροι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του βιεϊρίνια και οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν με τον εμβιλά. Στο 26' ο σφιντέρκσι μετά από κεφαλιά πάσα του ουάρντα, σημάδεψε με το κεφάλι το οριζόντιο δοκάρι του σα, με τον παοκ να μεταφέρει πιο ψηλά την πίεσή του στην μπάλα.

Telikos Kypelloy Ellados To Shkwse O Paok 1 2 Ton Olympiako Sto Oaka Me Gkol Sto 90 Spor Iefimerida Gr
Telikos Kypelloy Ellados To Shkwse O Paok 1 2 Ton Olympiako Sto Oaka Me Gkol Sto 90 Spor Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Ο αντελίνο βιεϊρίνια άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο μέρος, ενώ στο 50′ ο εμβιλά ισοφάρισε το ματς. Ο παοκ ήταν ο μεγάλος νικητής του κυπέλλου ελλάδας. Ο ολυμπιακός ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του τελικού, αλλά η είσοδος του κρμέντσικ στο 80' άλλαξε τις ισορροπίες και ο παοκ κατέκτησε το κύπελλο με γκολ του τσέχου στο φινάλε. Πλέον η ομάδα μας στρέφει το βλέμμα της στον αγώνα του σαββάτου με τον πασ γιάννινα. Το κύπελλο ξανά στον πύργο το λευκό! Ο μίκαελ κρμέντσικ ήταν ο… άσος από το «μανίκι» του πάμπλο γκαρσία, καθώς ο ουρουγουανός «έριξε» στη… μάχη τον δυναμικό φορ στο. Tα highlights του τελικού (βιντεο) sports. Οι ασπρόμαυροι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του βιεϊρίνια και οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν με τον εμβιλά.

Action images press agency/χουζουρησ μαρκοσ.

Το κύπελλο στον παοκ στο 90΄. Ο μίκαελ κρμέντσικ ήταν ο… άσος από το «μανίκι» του πάμπλο γκαρσία, καθώς ο ουρουγουανός «έριξε» στη… μάχη τον δυναμικό φορ στο. Σε μία τέτοια φάση, όπου προσπάθησε για άμεση ανάκτηση της κατοχής, δικαιώθηκε η ποδοσφαιρική οξυδέρκεια του. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος με γκολ του κρμέντσικ στο 90'. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικεφάλος (vid) από newsroom. Action images press agency/χουζουρησ μαρκοσ. «ο τελικός κρίθηκε στο γεγονός. Πρόωρα ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου. Ο παοκ νίκησε τον ολυμπιακό στο οακα και αναδείχθηκε κυπελλούχος ελλάδος για το 2021. Το κύπελλο ξανά στον πύργο το λευκό! Του παναγιώτη μαυρίδη mavridis@makthes.gr ήταν μία μαγική βραδιά για τους. Ο ολυμπιακός ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του τελικού, αλλά η είσοδος του κρμέντσικ στο 80' άλλαξε τις ισορροπίες και ο παοκ κατέκτησε το κύπελλο με γκολ του τσέχου στο φινάλε. Κυρίαρχος ο θρύλος, τυχερός ο παοκ.

Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να ολυμπιακοσ. Ο παοκ ήταν ο μεγάλος νικητής του κυπέλλου ελλάδας.

Posting Komentar

0 Komentar